در این شرایطی که دیگر سینما تعطیل است، یکی از بهترین کارهایی که برای سرگرم شدن میتوان انجام داد، تماشای فیلم و سریال است. ما در مجله ویتال هر هفته یک فیلم یا سریال را در بخش پیشنهاد هفته به شما معرفی میکنیم. پیشنهاد این هفته، فیلم Mustang یا اسب وحشی است که در ادامه با جزئیات این سریال بیشتر آشنا میشوید.
فیلم Mustang (اسب وحشی)
ژانر: درام
سال انتشار: ۲۰۱۵
کارگردان: دنیز گامزه ارگوون
بازیگران: گونش سنسوی، دوا دواشلو، الیت ایسکان
مدت زمان فیلم : ۱ ساعت و ۳۷ دقیقه
زبان فیلم Mustang : ترکی استانبولی
IMDb: ۷/۶
امتیاز راتن تومیتوز: ۹۷٪
امتیاز متاکرتیک: ۸۳
فیلم Mustang (اسب وحشی) درامی ترکی محصول سال ۲۰۱۵ و نخستین ساخته دنیز گامزه ارگوون، کارگردانی ترکی فرانسوی است. اسب وحشی که در نقد تعصبات، سنتها و تفکرات غلط در روستایی دورافتاده در شمال ترکیه است توانست با تحسین گسترده منتقدین روبرو شده و نامزد اسکار ۲۰۱۶ و گلدن گلوب شود. فیلم جوایز بسیاری همچون ۴ جایزه سزار بهترین فیلم اول، بهترین فیلمنامه غیراقتباسی، بهترین تدوین و موسیقی، جایزه سینمای اروپا از جشنواره کن، جایزه فستیوال فیلم گلاسکو، جایزه فیلم گویا، جایزه فیلم لومیر و بسیاری دیگر شده است.
فیلم Mustang که برای کشورهای متعصب و سنتی همچون کشورهای خاورمیانه و ایران بسیار قابل درک است؛ تعصبات فرهنگی را با داستان پنج خواهر که روابط خواهرانه صمیمی و معصومانهای دارند به چالش میکشد. کودکانی که به خاطر سرکشی دوران بلوغ، قربانی تعصبات و افکار بسته بزرگترها میشوند.
خلاصه فیلم اسب وحشی
داستان فیلم Mustang در دهکدهای در شمال ترکیه اتفاق میافتد. ۵ خواهر با نامهای لاله، نور، اجه، سلما و سونای که والدینشان سالها قبل از دنیا رفتهاند و اکنون با مادربزرگ و عموی بداخلاق و متعب خود زندگی میکنند، پس از پایان مدرسه در اوایل تابستان، تصمیم میگیرند به جای سرویس پیاده به خانه بروند. در راه با همکلاسیهای پسر خود در دریا آب بازی میکنند. اما این بازی معصومانه شروع عواقب بسیار بیشتری برای آنها در دهکده متعصب و بسته دارد.
تریلر فیلم موستانگ
برای این که بیشتر با فضای درام فیلم اسب وحشی آشنا شوید، تریلر فیلم را تماشا کنید:
اگر فیلم Mustang (اسب وحشی) را تماشا کردید، نظر خود درباره فیلم را با ما و دیگر مخاطبان مجله ویتال کامنت کنید.
۲ نظر
من فکر کردم فیلم و سریالای ترکی همش مثل عمر گل لاله هست. فیلم درست هم پس داره.
فیلم خوبی بود. باید یه بازنگری در مفهوم اخلاق، نیازها، سنت ها کنیم.